Piept de curcan la gratar cu cuscus

de Mirela_Tilvescu in Curcan, 11 Aug 2012 | 8554 vizualizari

 

De ceve timp incerc sa evit pe cat posibil mancarurile cu foarte multe grasimi pt ca am colesterolul cam mare pt. varsta mea asa ca incerc sa gatesc ceva usor si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati pipt curcan file
  • zeama de lamaie
  • usturoi praf
  • 2oo g cuscus
  • 2 oua
  • 1/2 ardei rosu
  • ulei masline sau margarina pt gatit
  • 1/2 ceapa mica
  • 1 graunte usturoi
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la gratar cu cuscus:

Se condimenteaza piptul de curcan cu sare,piper,usturoi praf si zeama de lamaie si se pune pe gratarul incins 3 minute pe o parte si 3 pe cealalalta.

Se pregateste cuscusul conform instructiunilor de pe ambalaj si se da deoparte.Se face o omleta si se taie feliute.

Se caleste ceapa tocata marunt cu usturoiul tocat in grasimea preferata,apoi se adauga ardeiul tocat si se mai lasa 4 minute.Preparatului anterior se adauga cuscusul si ultima data oul si se mai lasa 2-3 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la gratar cu cuscus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitel de curcan cu piure de cartofi si salata de rosii